На Донбасі бойовики розблокували роботу КПВВ «Новотроїцьке»

Читать на русском
Українські прикордонники вже забезпечили пропуск на тимчасово окуповану територію України в цьому контрольному пункті 11 автомобілів і 111 осіб.
facebook.com/DPSUkraine

Сьогодні бойовики відновили рух у контрольно-пропускному пункті в'їзду-виїзду «Новотроїцьке» в Донецькій області. Однак, бойовики й досі блокують пропуск через КПВВ «Мар'їнка».

Про це повідомляє пресслужба Державної прикордонної служби України.

Українські прикордонники вже забезпечили пропуск на тимчасово окуповану територію України в цьому контрольному пункті 11 автомобілів і 111 осіб.

«Водночас російські збройні формування продовжують перешкоджати вільному руху людей в межах дорожнього коридору. Станом на 12.00 на контрольовану територію України було лише 4 автомобілі та 20 осіб», - йдеться в повідомленні.

Вибори в ОРДЛО: чи досягне Росія своєї мети шантажем у ТКГШантаж Росії щодо блокування Нормандського формату дозволить Україні використовувати таку риторику у своїх інтересах, вважає експерт.

Крім того, на цьому тижні через КПВВ «Новотроїцьке» на непідконтрольну територію проїхало 10 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Для жителів Донбасу міжнародна організація направила продуктові набори, медичне обладнання, матеріали для систем водопостачання. Сукупна вага гуманітарного вантажу склала понад 132 тонни.

Нагадай 2 вересня ТКГ погодила нові ділянки розведення сил і розмінування на Донбасі.

Також відзначимо, КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: