Шмигаль анонсував десятки нових законів для євроінтеграції

Читать на русском
До кінця року Кабмін планує подати до Ради близько трьох десятків законів щодо євроінтеграції України.
kmu.gov.ua

До кінця року Кабмін планує подати до Верховної ради близько трьох десятків законів щодо європейської інтеграції України.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль під час засідання уряду в середу, 2 серпня.

Зеленський заявив, що курс на євроінтеграцію і НАТО залишається незміннимКурс на євроінтеграцію, в НАТО, припинення війни на Донбасі і реформи залишаються в пріоритеті для України.

«До кінця року ми плануємо близько 30 законів подати на розгляд Верховної ради, які будуть стосуватися європейської інтеграції», - сказав він.

Також за його словами, уряд продовжує приймати євроінтеграційні проєкти, які посилюють співпрацю України з Європейським Союзом.

«Зокрема мова йде про продовження угод про співпрацю в таких сферах, як підтримка ЄС у відновленні української економіки, підтримка ЄС в реформі в сфері юстиції та верховенства права, співпрацю з європейськими партнерами в сфері ядерної безпеки. Ці угоди спрямовані на виконання програми нашого уряду щодо розширення обсягів допомоги, що надається Україні в рамках фінансових інструментів ЄС», - розповів Шмигаль.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський раніше заявив, що хоче отримати від ЄС список вимог для євроінтеграції України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: