Зеленський заявив, що курс на євроінтеграцію і НАТО залишається незмінним

Читать на русском
Курс на євроінтеграцію, в НАТО, припинення війни на Донбасі і реформи залишаються в пріоритеті для України.

Президент Володимир Зеленський під час виступу на позачерговому засіданні Верховної ради запевнив міжнародних партнерів у незмінності курсу України на євроінтеграцію.

Як повідомив Зеленський в Раді, обраний раніше курс України - не є помилкою.

Рада відправила Кабмін у відставку: як голосували нардепиОлексія Гончарука і весь Кабінет міністрів відправили у відставку. За проголосували 353 народних депутата.

«Окремо хочу звернутися до наших міжнародних партнерів. Ми цінуємо і вдячні за вашу підтримку. І наш курс залишається незмінним. Це і євроінтеграція, і вступ до НАТО. Це завершення війни на Донбасі і повернення всіх наших територій. Ми і далі будемо рухатися шляхом реформ у всіх сферах. Курс України - не є помилкою. Є окремі помилки допущені під час руху цим курсом», - заявив Зеленський з трибуни.

Нагадаємо, сьогодні, 4 березня, проходить позачергове засідання Верховної ради.

Парламент уже відправив у відставку Кабінет міністрів Олексія Гончарука. За відповідне рішення проголосувало 353 народних депутата.

На сайті Ради вже з'явився проєкт постанови про призначення Дениса Шмигаля прем'єр-міністром України. Проголосувати за нього нардепи можуть уже сьогодні.

«Слово і Діло» проаналізувало, які обіцянки провалив Кабмін Гончарука.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: