У Франції не виключають нового жорсткого карантину

Читать на русском
Президент Франції Еммануель Макрон допускає, що в країні знову можуть ввести жорсткий карантин, коли буде друга хвиля COVID-19.
фото REUTERS

Президент Франції Еммануель Макрон допускає, що в країні знову можуть запровадити жорсткий карантин, коли буде друга хвиля COVID-19.

Про це Макрон сказав під час спілкування з журналістами, передає Euronews.

Коронавірус в світі: одужали вже понад 16 млн осібСтаном на 29 серпня в світі зафіксовано 24,6 млн випадків коронавірусу. З них одужали понад 16 млн. осіб.

Зокрема, говорячи про можливість введення жорсткого карантину, Макрон заявив, що «теоретично нічого не можна виключити».

Як відомо, у Франції в п'ятницю зареєстрували понад 7000 нових випадків коронавірусної інфекції. Це на кілька сотень більше, ніж в травні і червні, коли епідемія в країні була на піку.

Макрон також пообіцяв, що зробить все можливе, щоб запобігти новому загальнонаціональному блокуванні життя в країні. За його словами, уряд виступає за регіональні заходи з припинення спалахів COVID-19.

У той же час уряд планує відправити майже 13 мільйонів французьких студентів і учнів шкіл на навчання з 1 вересня, зазначає видання.

Нагадаємо, в Німеччині встановили новий штраф за порушення карантину.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: