Франція і Німеччина готові надати допомогу в лікуванні Навальному

Читать на русском
Франція і Німеччина готові надати лікування і допомогу російському опозиціонеру Олексію Навальному. Також Франція готова надати Навальному притулок.
Фото - odnaminyta.com

Франція і Німеччина готові надати лікування і допомогу російському опозиціонеру Олексію Навальному. Також Франція готова надати Навальному притулок.

Про це повідомили президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній пресконференції, передає France TV.

Навальний у комі: чи було отруєння насправдіІсторія з отруєнням Навального може виявитися інсценуванням, щоб повернути опозиціонера до публічного простору, вважає експерт.

«Ми готові запропонувати всю необхідну допомогу Олексію Навальному і його родичам, що стосується здоров'я, притулку і захисту», - заявив Макрон.

Крім того, лідери висловили стурбованість щодо того, що сталося.

«Що стосується пана Навального - ми дуже занепокоєні і засмучені ситуацією. Сьогодні вранці ми дізналися, що з ним сталося. І хочу сказати, що ми висловлюємо всю нашу підтримку йому, його родині, бажаючи одужання. Новини, які ми маємо на даний час, вкрай тривожні», - сказав Макрон.

У свою чергу Меркель заявила, що була приголомшена шпиталізацією Навального.

Нагадаємо, російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку під час перельоту з Томська до Москви.

Літак екстрено здійснив посадку в Омську, після чого Навального доставили до лікарні. Прессекретар опозиційного політика вважає, що Навального отруїли.

Пізніше інформацію про отруєння опозиціонера прокоментували в Кремлі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: