У Франції маски для обличчя стали обов'язковими на роботі

Читать на русском
У Франції маски для обличчя будуть обов'язковими на робочих місцях, за винятком окремих офісів, де їх можна буде знімати.
Ілюстративне фото.

У Франції маски для обличчя будуть обов'язковими на робочих місцях, за винятком окремих офісів, де їх можна буде знімати.

Про це заявила міністр праці Елізабет Борне після зустрічі з представниками профспілок та роботодавців, пише Le Figaro.

Захисні маски для обличчя: види та особливостіБез маски в умовах пандемії коронавірусу не можна увійти в супермаркет чи аптеку. Ми розібралися, які є види масок і чим вони відрізняються.

До кінця серпня маска буде обов'язковою в коридорах, роздягальнях, у відкритих приміщеннях офісів і під час зустрічей. Без масок можна буде працювати тільки в приватних офісах, де людина не контактує з іншими людьми.

Міністр додала, що маски вважаються професійним захисним спорядженням і, отже, повинні оплачуватися роботодавцями.

Вона також рекомендувала по можливості віддалену роботу.

Останніми днями у Франції спостерігаються сплески нових випадків коронавірусу, особливо у густонаселених районах Парижа та Марселя.

16 серпня в країні зареєстрували понад 3 тисячі заражень, що є найбільшим показником з часу послаблення карантину у травні.

Нагадаємо, після початку пандемії коронавірусу захисні маски та антисептик стали обов'язковими. «Слово і діло» розібралося в їх видах та особливостях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: