Україна може отримати від Британії летальну зброю – Пристайко

Читать на русском
Україна найближчим часом може отримати військову допомогу від Британії, в тому числі великий контракт на летальне озброєння.
фото УНІАН

Україна найближчим часом може отримати реальну військову допомогу від Британії, в тому числі великий контракт на летальне озброєння.

Про це майбутній посол України в Британії Вадим Пристайко повідомив в інтерв'ю «Європейській правді», опублікованому 28 серпня.

Військова допомога США: як скандали в Україні вплинули на американську підтримкуСкандали навколо українсько-американських відносини у США можуть сприйняти, як втручання у вибори, і це вплине на підтримку з боку США, вважає експерт.

За його словами, на сьогодні Британія - ключовий партнер України в сфері безпеки.

«Британський трек - унікальний. Він зараз стає все більш важливим, і не тільки для України. Це також наш дуже важливий партнер в сфері безпеки, від якого, я сподіваюся, найближчим часом ми зможемо отримати реальну військову допомогу, сприяння в розвитку Збройних сил», - розповів Пристайко.

Він зазначив, що Україна розраховує, зокрема, на летальну зброю.

«У тому числі мова йде про значне контракті на летальну зброю - не тільки придбання, а й виробництво в Україні, локалізацію», - уточнив він.

Нагадаємо, в червні Україна отримала ракети Javelin від США. Їх передали бійцям на Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: