РФ продовжує постачати бойовикам військову техніку та боєприпаси – розвідка

Читать на русском
Росія продовжує постачати військове майно окупантам на Донбасі, зокрема бойовики отримують озброєння, боєприпаси і паливно-мастильні матеріали.
Укрінформ

Росія продовжує постачати військове майно окупантам на Донбасі, зокрема бойовики отримують озброєння, боєприпаси і паливно-мастильні матеріали.

Про це на брифінгу розповів представник пресцентру Міноборони Максим Праута.

«За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Росія продовжує постачати на тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку, боєприпаси, пально-мастильні матеріали та інше військове майно через неконтрольовані Україною ділянки кордону», - повідомив він.

Зазначається, що зокрема, протягом минулого тижня до з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК оперативного угруповання російських окупаційних військ доставлено щонайменше 10 одиниць бойової броньованої техніки, до 30 вантажних автомобілів зі стрілецькою зброєю, боєприпасами і військовим майном та близько 1 тисячі тонн пального.

«Крім того, відбулася ротація особового складу окремих підрозділів ЗС РФ, які не входять до складу 1 і 2 АК, також зафіксовано прибуття найманців-громадян РФ для комплектування особовим складом російських окупаційних військ», - додав Праута.

Раніше повідомлялося, що бойовики проводять ротацію своїх підрозділів поблизу лінії зіткнення.

Також у РНБО назвали відмінності нового перемир'я на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: