Суддя з Фастова ухвалила постанову про відеоконференцію з окупантами

Читать на русском

Голова Фастівського суду Любов Буймова ухвалила рішення про проведення судового засідання в режимі відеоконференції з незаконним судом Російської Федерації в окупованому Севастополі, повідомляє «Слово і діло».

В ухвалі від 21 серпня 2020 року йдеться про проведення судового засідання щодо кримінальної справи з підозрюваним, який перебуває в розшуку, у режимі відеоконференції із Гагарінським районним судом м. Севастополя.

Копію ухвали суддя розпорядилася направити Гагарінському районному суду м. Севастополя для організації проведення відеоконференції з підозрюваним Олександром Кутіковим, визнавши в такий спосіб владу суду, створеного на анексованому півострові.

«Чинне законодавство та позиція України щодо створених у захопленому Криму органів влади полягає в тому, що вони є незаконними і з ними не може відбуватись співпраці офіційних державних органів України», – заявив адвокат Віталій Каракаш.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України скерувало до МЗС Росії ноту протесту через проведення так званого «військово-морського параду» в анексованому Севастополі.

Також «Слово і діло» писало, що МЗС України засудило поїздку депутатів Європарламенту до Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: