НАБУ повідомило Жукову про нову підозру

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку вручили нову підозру фігуранту справи про можливі розкрадання на держпідприємствах Укроборонпрому.
Віталій Жуков і Сергій Філоненко

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура повідомили про нову підозру Віталію Жукову – у наданні неправомірної вигоди посадовій особі.

Про це в інтерв'ю «Українській правді» розповів директора НАБУ Артем Ситник.

«На сьогодні Жукову ще оголошено підозру в дачі хабара. Я дату точно не скажу. Але це буквально нещодавно... Мені здається, детективи нормально відпрацювали, є низка фігурантів, в тому числі, розширена підозра Жукову. І я думаю, що до середині осені ми спробуємо дати відповіді на всі питання», – повідомив він.

Однак, Ситник не уточнив, кому Жуков нібито дав неправомірну вигоду.

Водночас, за інформацією «Слово і діло» з власних джерел, неправомірна вигода надавалася чинному директору державного підприємства «Ізюмський приладобудівний завод», депутату Ізюмської міської ради Харківської області Сергію Філоненку.

Як відомо, за даними Bihus.info, директор Ізюмського приладобудівного заводу Філоненко листувався з Жуковим. Вони нібито обговорювали передачу коштів від Жукова Філоненку.

Нагадаємо, НАБУ і САП повідомили про підозру Рогозі і Жукову. Також органи подали клопотання про арешт Жукова із альтернативою застави в 23 млн грн. Пізніше його відпустили під 5,5 млн грн застави.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: