Школи в «червоній» зоні навчатимуться онлайн – Ляшко

Читать на русском
Навчання в школах, які розташовані в червоній зоні, відбуватиметься в онлайн-режимі. Про це під час конференції заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

Навчання у школах, які розташовані в «червоній» зоні, відбуватиметься в онлайн-режимі. Про це під час конференції заявив головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«На території із «червоним» рівнем небезпеки передбачені найжорсткіші заходи безпеки. Тобто відвідування закладів освіти здобувачам освіти буде заборонено, у тому числі й дошкільних закладів», - розповів Ляшко.

Навчальний рік під час епідемії: чи опиняться вчителі в зоні ризикуРизик появи спалаху захворюваності в навчальних закладах зростає через те, що діти є найчастіше безсимптомними носіями коронавірусу, вважає експерт.

За його словами, у «помаранчевій», «жовтій» та «зеленій» зонах школи працюватимуть.

Тоді як у школи в «червоній» зоні будуть на онлайн-навчанні.

Нагадаємо, 12 серпня Кабінет міністрів поновив правила адаптивного карантину в Україні, а 13 серпня було уточнений список зон, де діють різні обмеження – вже за новими вимогами.

Київ, який раніше перебував у «зеленій» зоні, тепер опинився в «жовтій». У столиці перевищено два показники: заповненість ліжок у медустановах (52,2%) та базовий показник захворюваності на COVID-19.

Карантин у Києві можуть знову пом’якшити щонайменше за два тижні і лише за умови, що показники захворюваності на COVID-19 відповідатимуть нормі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: