Київ і ще 13 областей не готові послабити карантин

Читать на русском
На 18 серпня послабити карантин в Україні не готові Київ і ще 13 областей. У столиці кілька показників перевищують встановлену норму. Про це інформує  Міністерства охорони здоров'я.
Фото - ДСНС.

Станом на 18 серпня послабити карантин в Україні не готові Київ і ще 13 областей. У столиці кілька показників перевищують встановлену норму. Про це інформує Міністерства охорони здоров'я.

По одному або декільком критеріям ослаблення карантину не відповідають: Київ, Вінницька область, Волинська область, Житомирська область, Закарпатська область, Івано-Франківська область, Київська область, Львівська область, Одеська область, Рівненська область, Тернопільська область, Харківська область, Хмельницька область та Чернівецька область.

Посилення карантину: чи очікувати нових обмеженьПосилення карантину в Києві може продовжуватися, оскільки епідеміологічна ситуація в країні погіршується й очікується друга хвиля коронавірусу, вважає експерт.

У Києві перевищено показник нових випадків коронавірусу на 100 тисяч за 14 днів - 69,7 при нормі менше 40, а також зростає завантаженість лікарняних ліжок в лікарнях першої черги.

Показник нових випадків коронавірусу перевищено в усіх вищезазначених регіонах, крім Вінницької, яка не відповідає критерію заповнювання ліжок. У той же час у Львівській області цей критерій перевищено всі останні п'ять днів.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1616 осіб, зафіксовано 27 летальних випадків, 761 пацієнт одужав.

Станом на ранок, 18 серпня, кількість людей, які захворіли на COVID-19, у світі перевищує 22 мільйони 36 тисяч. Він недуги померли понад 777 тис. осіб. одужали 14,7 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: