Україна на межі другої хвилі COVID-19 – ОПУ

Читать на русском
Ситуація з коронавірусом в країні говорить про те, що Україна знаходиться на межі другої хвилі епідемії.
president.gov.ua

Сьогоднішня статистика щодо рівня захворюваності коронавірусом говорить про те, що Україна знаходиться на межі другої хвилі епідемії.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський на щоденній нараді, передає пресслужба Офісу президента в п'ятницю, 14 серпня.

Друга хвиля COVID-19: які пріоритети будуть восени у владиВосени увага до політичної доцільності епідеміологічних заходів переважатиме, зазначив експерт.

За словами президента, зараз Україна знаходиться на межі другої хвилі коронавірусу, а це значить, що влада на місцях повинна уважніше ставитися до заходів безпеки і карантинних правил МОЗ.

«Необхідно донести населенню важливість вживання заходів особистого захисту, дотримання правил карантину: мінімізації відвідин місць скупчення людей, відвідувань масових заходів», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні 14 серпня зафіксований черговий антирекорд з коронавірусу. Крім того, за добу COVID-19 виявили у 47 військових ЗСУ.

Також повідомлялося, що через зростання рівня захворюваності Київ потрапив до «жовтої зони» карантину. У столиці мінімум два тижні будуть діяти нові заборони і обмеження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: