У Донецькій області три міста залишилися без води через аварію

Читать на русском
Як відзначили в ОДА, на водоводі близько 6:00 утворилося пошкодження діаметром 1400 мм. При цьому 12 серпня комунальники вже усували тріщину довжиною 3,2 метра.
фото Галка

У Донецькій області сьогодні сталася аварія на магістральному водоводі другого Донецького водопроводу, через що відсутнє водопостачання в Дружківці, Костянтинівці та Щербинівці (частина Торецького), скорочена подача води до Слов'янська і Краматорська.

Про це повідомили в Донецькій облдержадміністрації в п'ятницю, 14 серпня.

Відновлення водопостачання до Криму: чи погодиться на це УкраїнаВідновлення водопостачання в Крим неможливе, попри будь-які заяви, оскільки вже частково зруйнована інфраструктура, вважає експерт.

Як відзначили в ОДА, на водоводі близько 6:00 утворилося пошкодження діаметром 1400 мм. При цьому 12 серпня комунальники вже усували тріщину довжиною 3,2 метра.

«Другий донецький водопровід - головне джерело водопостачання для міст Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка, а також прилеглих сіл та селищ. 20 км цього водопроводу знаходиться в аварійному стані та потребує заміни», - повідомили в ОДА.

Раніше в анексованому Сімферополі без водопостачання залишили частину вулиць у зв'язку з проведенням нібито аварійно-відновлювальних робіт. Без води також залишилися жителі села Льгівське Кіровського району.

Також нагадаємо, в Києві на Подолі прорвало тепломережу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: