У Луганській області відновили водопостачання

Читать на русском
Близько 80 тис. жителів центральної і південної частини Лисичанська, Привілля і Новодружеська Луганської області, які залишалися без централізованого водопостачання з 18 жовтня, підключені до водопостачання.

Близько 80 тис. жителів центральної і південної частини Лисичанська, Привілля і Новодружеська Луганської області, які перебували без централізованого водопостачання з 18 жовтня, підключені до водопостачання.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України.

Зокрема, 22 жовтня насосні станції Лисичанськводоканалу, які 18 жовтня були відключені у зв'язку з заборгованістю за спожиту електроенергію, підключені до електропостачання.

Відзначається, що протягом доби підрозділами ДержНС населенню і на об'єкти інфраструктури підвезено 170,8 куб.м технічної води (з початку робіт 630,3 куб.м технічної води).

Як повідомлялося, 18 жовтня були відключені від електропостачання три насосні станції Лисичанськводоканалу. Без централізованого водопостачання залишилися центральна, південна частини Лисичанська, міста Привілля і Новодружеськ - всього близько 80 тисяч жителів.

Нагадаємо, голова Луганської ОДА подав у відставку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: