Мешканці Луганської області залишилися без водопостачання

Читать на русском
За інформацією відомства, від електропостачання були відключені декілька водонасосних станцій, що призвело до відключення водопостачання.

Жителі Лисичанська, Привілля і Новодружеську Луганської області залишилися без водопостачання через відключення «Лисичанськводоканалу» від електроенергії.

Про це повідомляє пресслужба Лисичанської міськради у вівторок, 24 грудня.

За інформацією відомства, від електропостачання були відключені декілька водонасосних станцій, що призвело до відключення водопостачання.

«ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання» відключило від електроенергії об'єкти ЛКСП «Ліисичанськводоканал» (водонасосні станції «Білогорівска», «Сумісна», «РТІ», «Привільнянська», «Малорязанцево»), що призвело до неможливості здійснення водопостачання в містах Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля», - йдеться в повідомленні.

Таким чином без водопостачання залишилося понад 80 тисяч жителів міст Лисичанськ, Новодружеськ, Привілля, 35 навчальних та 25 медичних установ. У водоканалі і міськраді пообіцяли швидко вирішити проблему. Також організовано підвіз питної води для жителів.

Раніше через борги в Лисичанську частково припинили водопостачання.

Також нагадаємо, в Полтаві без водопостачання залишилися найбільші спальні райони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: