Стало відомо, який суд буде слухати справу Мангера і Левіна

Читать на русском
Вбивство Гандзюк. Київський апеляційний суд закріпив справу Владислава Мангера і Олексія Левіна за Дніпровським райсудом Києва.
фото Watchers Media

Київський апеляційний суд 12 серпня визначив, що справу Владислава Мангера і Олексія Левіна буде слухати Дніпровський районний суд Києва. Обидва виступають фігурантами у справі про вбивство активістки Катерини Гандзюк.

Дану інформацію сьогодні підтвердили в суді, пише РБК-Україна.

Відповідне рішення ухвалив суддя Київського апеляційного суду Віктор Габріель. Таким чином, територіальна підсудність справи буде закріплена за Дніпровським райсудом.

Як відомо, раніше захист Мангера наполягав, щоб справу передали Херсонському суду, який би і призначив вирок. Зокрема, адвокати подавали відповідне клопотання. Однак Верховний суд відхилив прохання захисту.

Нагадаємо, напад на Катерину Гандзюк стався влітку 2018 року поблизу її будинку в Херсоні. Дівчину облили концентрованою сірчаною кислотою. Через кілька місяців вона померла в лікарні.

Правоохоронці підозрюють, що замовником злочину є глава Херсонської облради Владислав Мангер. У той же час Олексію Левіну інкримінують організацію вбивства.

На початку серпня Київський апеляційний суд залишив Мангера під вартою до 11 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: