У ВР погодили дату позачергового засідання

Читать на русском
Позачергове засідання Верховної ради України призначене на вівторок, 25 серпня. 24 серпня Рада проведе урочисте засідання на честь дня Незалежності.
tk.media

Позачергове засідання Верховної ради України призначене на вівторок, 25 серпня.

Про це повідомив народний депутат Олександр Качура у Telegram.

Також він зазначив, що за день до позачергової сесії, 24 серпня Рада проведе урочисте засідання на честь дня Незалежності.

Раніше голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев заявляв, що позачергова сесія Верховної ради України може відбутися 25 серпня. Нардепи мають намір ухвалити законопроект, який дозволить підвищити «мінімалку» з 1 вересня.

Нагадаємо, голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляв про те, що наступна позачергова сесія парламенту відбудеться 24 серпня - в День Незалежності України.

Як відомо, президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній раді законопроект «Про внесення змін до Державного бюджету на 2020 рік» щодо збільшення розміру мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень вже з 1 вересня.

Заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів анонсувала, що ВР може провести позачергову сесію в кінці серпня, щоб прийняти цей законопроект.

Нагадаємо, Рада пішла на канікули в липні, проте нардепи вже збиралися на позачергову сесію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: