У Раді озвучили попередню дату засідання в серпні

Читать на русском
Позачергова сесія Верховної ради може відбутися 25 серпня. Нарднпи намір ухвалити законопроект, який дозволить підвищити мінімалку з 1 вересня.
фото LIGA.net

Позачергова сесія Верховної ради України може відбутися 25 серпня. Нардепи мають намір ухвалити законопроект, який дозволить підвищити «мінімалку» з 1 вересня.

Про це заявив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив в ефірі телеканалу «Україна 24», відповідаючи на питання - коли нардепи приймуть законопроект, який дозволить підвищити в Україні мінімальну зарплату.

Лайфхак ІХ скликання: на позачергових сесіях ухвалили понад пів сотні законопроектівВерховна рада на позачергових засідання ухвалила понад 50 законопроектів і 15 кадрових рішень.

«Орієнтовна дата - це 25 серпня. Найімовірніше зберемося, щоб прийняти цей закон (про підвищення зарплати, - ред.)», - сказав Гетманцев.

Відзначимо, раніше голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявляв про те, що наступна позачергова сесія парламенту відбудеться 24 серпня - в День Незалежності України.

Як відомо, президент Володимир Зеленський зареєстрував у Верховній раді законопроект «Про внесення змін до Державного бюджету на 2020 рік» щодо збільшення розміру мінімальної зарплати до 5 тисяч гривень вже з 1 вересня.

Заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів анонсувала, що ВР може провести позачергову сесію в кінці серпня, щоб прийняти цей законопроект.

Нагадаємо, Рада пішла на канікули в липні, проте нардепи вже збиралися на позачергову сесію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: