Названа дата наступної позачергової сесії ВР

Читать на русском
Наступна позачергова сесія Верховної ради запланована на 24 серпня. Однак нардепів можуть зібрати в залі і раніше.
liga.net

Наступна позачергова сесія Верховної ради запланована на 24 серпня. Однак в парламенті не виключають, що нардепів можуть зібрати в залі і раніше.

Про це повідомив голова фракції «Слуга народу» Давид Арахамія під час прес-конференції у вівторок, 21 липня.

Рада планує провести влітку декілька позачергових засіданьВерховна рада України планує провести влітку декілька позачергових засідань. Вони можуть відбутися протягом серпня.

«Ми точно знаємо, що буде позачергове 24 серпня на День незалежності, коли українці святкуватимуть, ми будемо працювати. Або буде ще одна між цими датами, ми ще не визначилися. Я сподіваюся, що не буде, тому що буде важко зібрати зал. Якщо ми не знаємо заздалегідь дати, люди поїдуть у відпустки, і буде важко зібрати достатню кількість людей в залі», - сказав Арахамія.

При цьому у «Слузі народу» не вважають за можливе провести три позачергових засідання ВР у серпні.

«Це у нас конфлікт з Разумковим почався зараз з цього питання. Ми не хочемо три засідання, це неможливо зібрати людей», - зазначив Арахамія.

На його думку, нардепи можуть зібратися на позачергову сесію між 21 липня і 24 серпня тільки в разі якоїсь термінової події.

Нагадаємо, сьогодні, 21 липня, Верховна рада зібралася на першу позачергову сесію дев'ятого скликання після офіційного завершення третьої сесії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: