У світі кількість нових випадків коронавірусу перевищила 20 мільйонів

Читать на русском
У світі кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом подолало позначку в 20 мільйонів. За останню добу в світі зареєстрували майже 220 тисяч нових випадків.
Getty Images

У світі кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом подолало позначку в 20 мільйонів. За останню добу в світі зареєстрували майже 220 тисяч нових випадків.

Про це станом на ранок понеділка, 10 серпня, свідчать дані сайту Worldometers.

Так, за останніми даними, в світі налічується 20 мільйонів 26 тисяч випадків захворювання. Побороли хворобу більше половини інфікованих - 12 мільйонів 900 тисяч, померли - 734 тисячі.

За останню добу зареєстрували майже 220 тисяч нових випадків. У трійку країн, де найбільше нових хворих, входять Індія (62 тисячі), США (майже 48 тисяч) і Бразилія (22 тисячі).

За цей же час від ускладнень хвороби померли 4798 осіб.

Коефіцієнт смертності пацієнтів з коронавірусом на 1 млн населення планети - 94,1. У США на 1 млн жителів померли 500 осіб, в Бразилії - 472, Індії - 32.

Нагадаємо, в Україні після чотириденного зростання рівня захворюваності на коронавірус був зафіксований спад - за минулу добу виявлено 1199 інфікованих.

Раніше повідомлялося, що станом на суботу, 8 серпня, в більшості областей України лікарні першої хвилі справляються з помірним зростанням числа хворих коронавірусом. У трьох областях завантаженість лікарень перевищує 40%.

Також відзначимо, Зеленський дав термінове доручення Кабміну через ситуацію з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: