У Києві знизилася кількість хворих на коронавірус за добу

Читать на русском
У Києві за минулу добу виявили 120 нових випадків коронавірусної хвороби, всього з початку епідемії зафіксовано 9498 випадків.
112 Україна

У Києві за минулу добу виявили 120 нових випадків коронавірусної хвороби, всього з початку епідемії зафіксовано 9498 випадків.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко в Telegram.

«​​Друзі! Ще в 120 мешканців столиці виявили коронавірус за минулу добу.Дві людини померли. За весь період коронавірус забрав життя 147 киян. На сьогодні в столиці вже 9498 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», - написав він.

Захворіли: - 55 жінок віком від 19 до 69 років - 54 чоловіка віком від 21 до 82 років - 4 дівчинки від 4 до 10 років та 7 хлопчиків від 9 місяців до 17 років.

Захворіли, зокрема, і 5 медиків.

До лікарень столиці госпіталізували 19 пацієнтів. Інші – на самоізоляції, під контролем лікарів.

Найбільше випадків захворювання виявили в Оболонському районі – 24. У Дніпровському та Солом‘янському по – 17 випадків. Та в Голосіївському районі — 13 випадків.

Нагадаємо, в Україні після чотириденного зростання рівня захворюваності на коронавірус був зафіксований спад - за минулу добу виявлено 1199 інфікованих.

Раніше повідомлялося, що станом на суботу, 8 серпня, в більшості областей України лікарні першої хвилі справляються з помірним зростанням числа хворих коронавірусом. У трьох областях завантаженість лікарень перевищує 40%.

Також відзначимо, Зеленський дав термінове доручення Кабміну через ситуацію з коронавірусом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: