Зеленський дав термінове доручення Кабміну через ситуацію з коронавірусом

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський доручив уряду провести перевірку лікарень і забезпечити медиків всім необхідним для боротьби з COVID-19.
president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський доручив уряду терміново провести перевірку лікарень і забезпечити медиків всім необхідним для боротьби з COVID-19.

Про це повідомляє пресслужба ОПУ в суботу, 8 серпня.

Новий антирекорд: за добу в Україні майже 1500 випадків COVID-19В Україні на ранок 8 серпня, зафіксовано 1 489 нових випадків коронавірусної хвороби. Це черговий антирекорд.

Повідомлення було оприлюднено після публікації статистики про рекордні показники з коронавірусу четвертий день поспіль.

«З огляду на стрімке зростання кількості випадків захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19 в Україні президент Володимир Зеленський дав доручення прем'єр-міністру Денису Шмигалю невідкладно провести комплексну оцінку готовності лікарень для надання допомоги хворим, забезпечити заклади усім необхідним обладнанням», - йдеться в повідомленні.

Також президент доручив уряду забезпечити медиків засобами індивідуального захисту в повному обсязі і посилити контроль за дотриманням карантинних заходів.

Крім того, Кабмін повинен переглянути режим роботи контрольно-пропускних пунктів в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму.

«Україна вміє мобілізуватися, якщо треба. Саме час уряду мобілізувати сили для запобігання другої хвилі коронавірусної інфекції, яка може мати страшні наслідки не тільки для економіки, але і для нашого людського капіталу», - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні четвертий день поспіль - антирекорд щодо хворих на COVID-19. На ранок 8 серпня зафіксовано 1489 нових випадків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: