Сьогодні вранці бойовики двічі порушили перемир'я – штаб ООС

Читать на русском
Упродовж минулої доби, 6 серпня, на Донбасі не зафіксовано жодного порушення режиму тиші. Однак сьогодні вранці бойовики відкрили вогонь вже двічі.
flickr.com/ministryofdefenceua

Упродовж минулої доби, 6 серпня, на Донбасі не зафіксовано жодного порушення режиму тиші. Однак сьогодні вранці бойовики відкрили вогонь вже двічі.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Жоден український військовослужбовець за минулу та поточну добу не постраждав.

Особлива економічна зона на Донбасі: чи прийдуть інвестори на спеціальні умовиСтворення особливої економічної зони без чинних державних інституцій та правопорядку в регіоні не створить умов для економічної діяльності, вважають експерти.

«6 серпня на всіх ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку супротивника не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Водночас, з початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 2 рази порушили проголошений режим припинення вогню. Ворожі провокації зі стрілецької зброї відбулися в районі населеного пункту Новолуганське, а з підствольного гранатомета - близько Шумів.

«Поодинокі неприцільні постріли не несли загрози життю і здоров'ю, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали», - додали в штабі ООС.

Раніше ОБСЄ зафіксувала понад 250 порушень на Донбасі з початку перемир'я.

Також нагадаємо, в РНБО назвали відмінності нового перемир'я на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: