Вибух в Бейруті: до посольства в Лівані звернулася одна українка

Читать на русском
Після вибуху в Бейруті до посольства України в Лівані звернулася українка, у якої зруйнувалася квартира, а сама вона отримала незначні травми.
voanews.com

Після вибуху в Бейруті до посольства України в Лівані звернулася українка, у якої зруйнувалася квартира.

Про це сьогодні, 5 серпня, повідомив начальник відділу менеджменту кризових ситуацій департаменту консульської служби МЗС України Максим Коваленко в ефірі телеканалу «112 Україна».

Російське «авось»: що стоїть за масштабним вибухом у БейрутіЗа попередніми даними, трагедія в Бейруті трапилася через нехлюйство російського бізнесмена.

«Був один дзвінок від нашої громадянки, яка повідомила, що у неї розтрощило квартиру. Вона отримала незначні пошкодження. У таких випадках також працюють місцеві медичні служби, посольство України (в Лівані - ред.) Також надає необхідне сприяння, рекомендації, практичні поради, що, де і як діяти в тій чи іншій ситуації», - розповів Коваленко.

Він додав, що збір інформації про постраждалих від вибуху в Бейруті триває.

Нагадаємо, посол України в Лівані Ігор Осташ раніше повідомив, що деякі українці, що знаходилися в Бейруті, зазнали незначних травм або втратили майно в результаті вибуху, але поранених і загиблих серед наших громадян немає.

Згідно з останніми даними, в результаті вибуху в порту Бейрута загинули 113 осіб. Понад 4 тисяч були поранені, десятки людей ще знаходяться під завалами.

У Кабміні заявили про готовність надати допомогу Лівану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: