Справа Труханова: обвинувальний акт скеровано до суду

Читать на русском
Прокурорами та детективами скеровано до ВАКС для розгляду по суті обвинувальний акт у справі стосовно Одеського міського голови Геннадія Труханова.

Прокурорами та детективами скеровано до ВАКС для розгляду по суті обвинувальний акт у справі стосовно Одеського міського голови Геннадія Труханова, підозрюваного у поданні суб’єктом декларування неправдивих відомостей до декларації особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік.

Про це пише пресслужба САП.

За версією слідства, міський голова не вказав у декларації майно та доходи, що належали його дружині. Зокрема, квартиру у м. Одесі, паркомісця, автомобіль, а також корпоративні права тощо. Загальна вартість незадекларованого майна сягає майже 16,3 млн гривень.

14 квітня 2020 року заступником Генерального прокурора - керівником САП Назаром Холодницьким було повідомлено про підозру Одеському міському голові за ст. 366-1 КК України.

5 червня 2020 року матеріали справи відкрито підозрюваному та його захисникам.

Також зазначимо, 5 червня Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили розслідування ще одного епізоду у справі про недостовірне декларування міським головою Одеси Геннадієм Трухановим у декларації за 2017 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: