В Естонії заявили про початок другої хвилі коронавірусу

Читать на русском
В Естонії вивчають можливість запровадження карантинних обмежень на тлі початку другої хвилі коронавірусу.
covid19.tabipacademy.com

В Естонії вивчають можливість запровадження карантинних обмежень на тлі початку другої хвилі коронавірусу.

Про це повідомляє Postimees.

Наголошується, що днями в естонському нічному клубі було виявлено спалах коронавірусу серед молоді, захворювання підтвердили у 29 осіб.

«За оцінкою Департаменту здоров'я вже можна говорити про те, що в Естонії почалася друга хвиля захворюваності COVID-19», - повідомляє видання.

У зв'язку з новими випадками коронавіруса в Департаменті здоров'я Естонії розглядають можливість введення нових обмежень на всій території країни.

«Якщо і запроваджувати якісь заходи, то по всій країні», - сказала радник Департаменту Ірина Донченко, додавши, що у разі запровадження обмежень в якомусь місті люди просто поїдуть в інший.

Раніше лікарі Німеччини оголосили про початок другої хвилі коронавірусної хвороби в країні. Вона слабша порівняно з першою хвилею в березні-квітні.

Нагадаємо, головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що другу хвилю коронавірусу в Україні можна очікувати в середині осені - з початком епідсезону грипу та ГРВІ.

Як повідомлялося, в Україні з початку пандемії вже підтвердили 74 219 випадків коронавірусної хвороби. Померли 1764 осіб. За минулу добу в Україні зафіксовано 1061 новий випадок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: