У НАБУ прокоментували затримання посадовця Харківської ОДА

Читать на русском
У Національному бюро розповіли деталі слідчих дій, проведених у приміщенні Харківської облдержадміністрації.
Харківська облдержадміністрація

Затриманий Національним антикорупційним бюро директор департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації пообіцяв приватному підприємцю вирішити питання щодо приєднання до електроустановок АТ «Харківобленерго».

Про це у коментарі ЗМІ повідомив детектив НАБУ Микола Карась, повідомляє «Слово і діло».

За його словами, детективами НАБУ було проведено обшуки у департаменті капбудівництва та в управлінні паливно-енергетичного комплексу Харківської ОДА, а також у приміщенні АТ «Харківобленерго». Детектив зазначив, що під час слідчої дії в департаменті Харківської ОДА було вилучено предмет неправомірної вигоди розміром в 1,32 млн грн, а його керівника затримано.

«У приміщенні АТ «Харківобленерго» проводилися обшуки з метою віднайдення речей та документів, дозвіл на відшукання яких було надано судом. Наразі встановлюється обставини щодо причетності інших осіб до вчинення вказаного злочину. Деталі будуть згодом», – прокоментував Карась обшуки в АТ «Харківобленерго» і можливу причетність службових осіб підприємства до злочину.

Він додав, що слідчі дії було завершено близько 3 ночі.

Нагадаємо, НАБУ викрило на хабарі керівника департаменту капбудівництва Харківської ОДА Андрія Винниченка. Раніше детективи НАБУ викрили на хабарі колишнього чиновника. Також бюро викрило «на гарячому» керівника слідчого управління ДФС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: