НАБУ викрило на хабарі посадовця Харківської ОДА (доповнено)

Читать на русском
Антикорупційні органи правопорядку затримали керівника одного з департаментів Харківської облдержадміністрації.
фото: пресслужба НАБУ

Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрила на одержанні 1,32 млн грн неправомірної вигоди директора одного з департаментів Харківської обласної державної адміністрації.

Про це повідомляє пресслужба НАБУ.

«3 серпня НАБУ та САП викрили директора одного з департаментів Харківської ОДА на отриманні 1,32 млн грн неправомірної вигоди», – інформують у бюро.

За версією слідства, цей посадовець пообіцяв «допомогти» приватному підприємцю вирішити питання з підключенням електроустановок його компанії до електричних мереж. За даними НАБУ, вартість своїх «послуг» чиновник визначив у 2200 грн за підключення кожного кіловату потужності.

У Національному бюро додали, що цього директора одного з департаментів Харківської ОДА затримали в порядку статті 208 КПК України.

«Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Детективи НАБУ вживають необхідних дій для встановлення всіх обставин вчинення злочину», – додали у відомстві.

За інформацією журналіста «Слово і діло», затримали директора департаменту капітального будівництва Харківської ОДА Андрія Винниченка.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили громадянина, який намагався підкупити голову Фонду державного майна Дмитра Сенниченка. Також детективи НАБУ викрили на хабарі колишнього високопосадовця. Раніше антикорупційні органи правопорядку викрили на хабарі харківського суддю.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: