Дорогу Одеса-Рені не вдалося добудувати у 2018 році, попри обіцянку Порошенка

Читать на русском
Будівництво автодороги Одеса-Рені так і не вдалося завершити в 2018 році, незважаючи на обіцянку президента Петра Порошенка.

Президент України Петро Порошенко провалив чергову свою обіцянку - на цей раз щодо завершення будівництва дороги Одеса-Рені в 2018 році.

Місцеві легенди України: траса Одеса-РеніІсторія ремонту траси Одеса-Рені та обіцянок політиків з цього приводу в циклі матеріалів «Місцеві легенди України».

Таку обіцянку глава держави дав ще 28 лютого 2018 року, повідомляє «Слово і Діло».

Але 21 листопада 2018 року в уряді повідомили, що сезон ремонту доріг уже добіг кінця. Станом на цей день ремонт автомобільної дороги Одеса - Рені (М-15) ще не був завершений. Згідно з даними карти «Укравтодору» «Виконання робіт за Програмою 2018-2022/План 2019», завершити ремонт дороги М-15 заплановано вже у 2019 році. Відповідно до закону «Про Державний бюджет на 2019 рік», для поліпшення стану автомобільної дороги Одеса - Рені передбачено 1,5 мільярда гривень.

Також відзначимо, що Порошенко має намір побудувати об'їзну дорогу навколо Дніпра. Ми стежимо, чи вдасться йому втілити свої слова в життя цього разу.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Порошенко дав 353 обіцянки, з яких 151 виконав, а 90 – провалив. Рівень його відповідальності – 43%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: