Зеленський зажадав від Кабміну чітко роз'яснити нові умови карантину

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський вимагає від Кабінету міністрів налагодити чітку комунікацію з регіонами щодо нових умов карантину в Україні.
фото ОПУ

Президент Володимир Зеленський вимагає від Кабінету міністрів налагодити чітку комунікацію з регіонами щодо нових умов карантину в Україні. Заява зроблена після того, як Луцьк і Тернопіль відмовилися вживати більш жорстких заходів.

Про це йдеться в повідомленні на сайті президента за результатами селекторної наради з представниками уряду.

Різнокольорові зони адаптивного карантину: як виявити реальний рівень епідеміїНова методика адаптивного карантину не відобразить реальної ситуації, тому що критерії оцінки не прозорі і відсутня достатня кількість тестування, вважає експерт.

Повідомляється, що Зеленський зажадав чіткої комунікації уряду про умови адаптивного карантину, які починають діяти з 3 серпня.

Раніше в Тернополі відмовилися виконувати вимоги «червоної» зони карантину.

Також посилювати правила карантину відмовилися влади Луцька. Заступник керівника управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Анатолій Свірський розповів, що в Луцьку налічується досить карантинних заходів, які ефективно діють, тому необхідності впроваджувати додаткові заходи, щоб зупинити економіку міста, немає.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: