Зведення штабу ООС 2 серпня: 3 обстріли, є травмовані

Читать на русском
У суботу, 1 серпня, бойовики 3 рази відкривали неприцільний вогонь на Донбасі. У цей же день травмувалися двоє бійців ЗСУ.

У суботу, 1 серпня, бойовики 3 рази відкривали неприцільний вогонь на Донбасі. У цей же день травмувалися двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє командування ООС.

Перемир’я на Донбасі: чи довго протримається режим припинення вогнюДомовленості про перемир’я тривали близько 20 хвилин до першого порушення режиму тиші з боку росіян, тому його не можна рахувати досі активним, вважає експерт.

Бойовики порушували перемир'я, зокрема, біля Пєсків. Хоча втрат у результаті обстрілів немає, проте за минулу добу двоє українських бійців травмувалися. Один отримав осколкові поранення, зачепивши ногою невідомий вибуховий пристрій, а другий захисник - травмував руку на одному із опорних пунктів.

Військовослужбовців оперативно доставили до лікувальних установ та надали належну медичну допомогу. На місці події працюють керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з'ясовуються, відзначили в штабі.

За поточну добу обстрілів в районі операції Об'єднаних сил не зафіксовано.

Нагадаємо, в ОБСЄ занепокоєні ескалацією на Донбасі після угоди про перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: