Полтавського зловмисника знайшли і ліквідували

Читать на русском
У ніч на 1 серпня поліції вдалося розшукати Романа Скрипника. При затриманні він знову взяв у заручники співробітника поліції. Спецназу довелося ліквідувати злочинця точним пострілом.

У ніч на 1 серпня поліції вдалося розшукати Романа Скрипника, який ховався від силовиків майже тиждень. При затриманні він знову взяв у заручники співробітника поліції. Спецназу довелося ліквідувати злочинця точним пострілом.

Про це повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко в Facebook.

У поліції повідомили, що ускладнює пошуки полтавського зловмисникаУ Полтавській області четверту добу продовжують шукати Романа Скрипника, який утримував в заручниках поліцейського. На пошук впливає два фактори.

За його словами, поліція виявилав втікача одному з нежитлових будинків Зіньківського району Полтавської області. Скрипник, погрожуючи гранатою, взяв в заручники капітана місцевої поліції.

«З метою затримання зловмисника була введена в дію спеціальна поліцейська операція «Грім». Вжитими заходами поліцейського звільнили. Злочинця ліквідували співробітники поліцейського спецназу КОРД шляхом точного пострілу», - написав Геращенко.

За його словами, у заручника було три секунди для того щоб відскочити від місця вибуху гранати. Він та інші правоохоронці не постраждали.

«У Романа Скрипника була можливість здатися поліції і залишитися живим, хоча і провести багато років за гратами. Але він сам обрав свій шлях..», - додав Геращенко.

Нагадаємо, 23 липня в Полтаві біля будівлі суду чоловік з гранатою захопив у заручники співробітника карного розшуку, а потім обміняв його на начальника УКР ГУНП в Полтавській області, полковника Віталія Шияна.

Зловмисником виявився місцевий житель Роман Скрипник, який вже був раніше судимий. Пізніше він відпустив заручника і ховався в лісах близько тижня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: