ДБР розслідує загибель полтавського зловмисника

Читать на русском
ДБР почало досудове розслідування за фактом смерті 32-річного Романа Скрипника під час затримання його силовиками. Зокрема, буде з'ясовуватися - чи не перевищувала поліція свої повноваження.
фото з відкритих джерел

Слідчі ДБР почали досудове розслідування за фактом смерті 32-річного Романа Скрипника під час затримання його силовиками. Зокрема, бюро буде з'ясовувати - чи не перевищувала поліція свої повноваження.

Про це повідомила пресслужба ДБР в Facebook в суботу, 1 серпня.

«Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в місті Полтава, почали досудове розслідування за фактом заподіяння тілесних ушкоджень, які спричинили смерть 32-річному громадянину при затриманні співробітниками ГУ Нацполіціі в Полтавській області», - йдеться в повідомленні.

У ДБР відзначили, що за результатами першочергових слідчих дій, поліцейські діяли в межах своїх повноважень.

Остаточні висновки щодо правомірності дій правоохоронців будуть зроблені за результатами досудового розслідування.

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня поліції вдалося розшукати полтавського зловмисника Романа Скрипника, який ховався від силовиків майже тиждень.

При затриманні він знову взяв у заручники співробітника поліції. Спецназу довелося ліквідувати злочинця точним пострілом, після якого він підірвався на своїй гранаті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: