ЗСУ отримали два оновлених танки

Читать на русском
Булат – основний бойовий танк, який використовується в танкових військах ЗСУ. Ця бойова машина – глибока модернізація танка Т-64Б.
ukroboronprom.сom.ua

Харківський завод імені Малишева передав для Збройних сил України два відремонтованих і модернізованих танки БМ «Булат». Завдяки новій радіостанції та сучасним засобам навігації військові зможуть зручніше й оперативніше здійснювати координацію дій і зв'язок між екіпажем і командуванням.

Про це повідомив «Укроборонпром».

Крім того, сучасні прилади прицілювання і спостереження дозволять краще контролювати ситуацію, зокрема, в нічний час доби.

«Булат» – основний бойовий танк, який використовується в танкових військах ЗСУ. Ця бойова машина – глибока модернізація танка Т-64Б.

Відзначимо, в Збройних силах України за минулу добу зафіксували 13 нових випадків коронавірусу, у цілому хворіють 160 осіб.

Також нагадаємо, тактична бойова колісна машина Дозор-Б, розроблена фахівцями Харківського конструкторського бюро з машинобудування імені О.О. Морозова, яке входить до складу ДК «Укроборонпром», прийнята на озброєння Збройних сил України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: