У ЗСУ за добу виявили 13 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу зафіксували 13 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19, загалом хворіють 160 осіб.
Командування медичних сил ЗСУ

У Збройних силах України за минулу добу зафіксували 13 нових випадки коронавірусної хвороби COVID-19, загалом хворіють 160 осіб.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 28 липня у Збройних силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 160 осіб. Всього за час пандемії одужало – 579 осіб, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 521 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 122 особи. За минулу добу зареєстровано 13 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з них четверо осіб перебувають у закладах охорони здоров’я. Їх стан здоров’я задовільний, вони отримують необхідне лікування. Також повідомляється, що ще 9 осіб перебувають на лікуванні вдома під наглядом медиків. Їх стан здоров’я задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 919 осіб, зафіксовано 13 летальних випадків, 622 пацієнти одужали.

ВООЗ зафіксувала понад 250 тисяч нових випадків коронавірусу у світі за добу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: