У ЗСУ за добу виявили 12 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних Силах України, за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків коронавірусу, загалом хворіють 144 особи.
Командування медичних сил ЗСУ

У Збройних Силах України, за минулу добу зареєстровано 12 нових випадків коронавірусу, загалом хворіють 144 особи.

Про це інформує командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 10 липня у Збройних Силах України хворіють 144 особи на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало – 428 осіб, летальних випадків – 5. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 567 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби – 58 осіб. За минулу добу зареєстровано 12 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з них у закладах охорони здоров’я перебувають 3 особи. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

«На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 9 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», - резюмували військові медики.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірусну хворобу підтвердили у ще 819 осіб, зафіксовано 18 летальних випадків, 1016 пацієнтів одужали.

Напередодні глава ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус визнав, що ситуація з коронавірусом у світі погіршується, і більшості країн поки не вдалося взяти ситуацію під контроль.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: