Україна скасувала візи для громадян шести країн

Читать на русском
Україна з 1 серпня 2020 року встановила безвізовий режим для громадян Австралії, Нової Зеландії та країн Аравійського півострова.
president.gov.ua

Україна з 1 серпня 2020 року встановила безвізовий режим для громадян Австралії, Нової Зеландії та країн Аравійського півострова.

Відповідний указ №289 підписав президент України Володимир Зеленський, повідомляється на сайті глави держави в середу, 22 липня.

Зеленський попросив Трюдо прискорити процес отримання Україною безвізуПрезидент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо провели телефонну розмову і обговорили спрощення візового режиму між країнами.

«З метою розвитку та практичної реалізації принципів партнерства постановляю: встановити з 1 серпня 2020 року безвізовий режим в'їзду в Україну та транзитного проїзду через територію України для громадян Австралії, Нової Зеландії, Королівства Бахрейн, Держави Кувейт, Султанат Оман, Королівства Саудівська Аравія, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів», - сказано в документі.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що Україна отримала безвізовий режим з острівною державою Гренада в Карибському морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: