Стали відомі подробиці першого допиту луцького терориста

Читать на русском
Відбувся перший допит Максима Кривоша, який захопив у заручники пасажирів автобуса в Луцьку. Поки підозрюваний погоджується говорити зі слідчими.
фото twitter.com AvakovArsen

У ніч на 22 липня відбувся перший допит Максима Кривоша, який захопив у заручники пасажирів автобуса в Луцьку. Поки підозрюваний погоджується говорити.

Про це повідомив начальник Управління Служби безпеки України у Волинській області Павло Данюк під час брифінгу в середу, 22 липня, передає УНН.

Захоплення заручників в Луцьку: що пишуть в соцмережах21 липня в Луцьку захопили заручників в автобусі. У соцмережах обговорюють чи потрібно було Володимиру Зеленському виконувати умови терориста і чи могло бути захоплення постановкою.

За його словами, поки слідчі намагаються з'ясувати у Кривоша інформацію про інших можливих спільників і вибухові пристрої. Після цього можна буде переходити до питання про співпрацю зі слідством.

«Вчора, враховуючи нічний час, було проведено перший допит. Про співпрацю зі слідством не йшлося, бо йому задавалися чіткі питання. Ми повинні були з'ясувати його спільників, наявність інших вибухових пристроїв. Тому з другого-третього допиту буде зрозуміло його поведінку. Поки нормальне, поки говорить», - розповів Данюк.

Нагадаємо, 21 липня в Луцьку Максим Кривош захопив рейсовий автобус «Берестечко - Красилівка» і взяв пасажирів в заручники. Чоловік був озброєний і погрожував підірвати автобус в разі штурму.

Операція зі звільнення людей тривала близько 12 годин. В результаті - президент Володимир Зеленський виконав умову терориста. Зловмисника вдалося затримати. Жертв і постраждалих немає.

23 липня нападнику оберуть запобіжний захід.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: