У Києві чоловік намагався «підірвати» школу

Читать на русском
У Києві місцевий житель відправив поліції фальшиве повідомлення про замінування школи, а тим часом намагався підірвати власний будинок, відкривши конфорки.

У Києві місцевий житель відправив поліції фальшиве повідомлення про замінування школи, а тим часом намагався підірвати власний будинок, відкривши конфорки.

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

Зазначається, при огляді школи працівники поліції жодних підозрілих предметів або речовин не виявили.

Потім було встановлено особу «мінера». Після дзвінка чоловік вдома відкрив газові конфорки і закрив вікна, після чого пішов у невідомому напрямку. При цьому він попередив матір про намір підірвати будинок.

Була проведена евакуація будинку. Чоловіка затримали. Ним виявився місцевий житель, 1978 року народження, який, згідно з висновком лікарів-психіатрів, має проблеми з психічним здоров'ям.

Правоохоронці почали кримінальні провадження за статтями про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян (ч. 1 ст. 259), і про незакінчений замах на умисне знищення або пошкодження майна (ч. 3 ст. 15 2 ч. ст. 194) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, увечері 17 липня в Києві в сміттєвій урні біля входу на станцію метро «Шулявська» здетонував вибуховий пристрій.

Постраждали чотири людини, більше за інших - 22-річний студент, який проходив поруч. Його відразу ж відвезли до лікарні.

Правоохоронці розслідують подію за статтею «хуліганство».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: