Вибух біля «Шулявської»: постраждалого студента прооперували

Читать на русском
Лікарі прооперували студента, який постраждав під час вибуху біля станції київського метро Шулявська. У нього діагностували мінімальне оглушення.

Київські лікарі прооперували студента, який постраждав під час вибуху біля станції столичного метро «Шулявська». Його стан середньої тяжкості. Також у нього діагностували мінімальне оглушення.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на своїй сторінці в Facebook в суботу, 18 липня.

«22-річного студента, який вчора постраждав в результаті вибуху біля станції метро Шулявська, прооперували. Лікарі видалили багато осколків від вибухового пристрою і передали їх правоохоронцям. Хлопець перебуває у відділенні політравми однієї зі столичних лікарень. Його стан стабільний, середньої тяжкості», - зазначив Кличко.

Мер додав, що пацієнта оглянув лікар-оториноларинголог, який виявив мінімальне оглушення - воно, за твердженням фахівців, з часом пройде і слух відновиться.

Нагадаємо, увечері 17 липня в Києві в сміттєвій урні біля входу на станцію метро «Шулявська» здетонував вибуховий пристрій.

Всього постраждали чотири людини, більше за інших - 22-річний студент, який проходив поруч. Його відразу ж відвезли до лікарні.

Іншим трьом надали необхідну медичну допомогу, госпіталізації вони не потребували.

Правоохоронці розслідують подію за статтею «хуліганство».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: