Вибух у Києві біля «Шулявської»: число постраждалих уточнили

Читать на русском
В результаті вибуху, який стався біля станції метро Шулявська в Києві, постраждали чотири людини. Раніше було відомо тільки про одного постраждалого.
фото з відкритих джерел

В результаті вибуху, який стався біля станції метро «Шулявська» в Києві, постраждали чотири людини. Раніше було відомо тільки про одного постраждалого.

Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Стало відомо, коли з'являться результати експертиз щодо вибуху на ПознякахВибух в будинку на Позняках. Результати експертизи з'являться через тиждень, після цього слідство зможе оголосити підозру.

За уточненими даними правоохоронців, крім госпіталізованого 22-річного студента, тілесні ушкодження в результаті вибуху отримали ще три людини. Вони самостійно звернулися до лікарів. Після надання медичної допомоги їх відпустили.

Відомості за фактом вибузу внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а поліція відкрила кримінальну справу за статтею «хуліганство». Встановлюються всі обставини інциденту і походження предмета, який вибухнув.

Нагадаємо, увечері 17 липня в Києві на проспекті Перемоги біля входу на станцію метро «Шулявська» стався вибух в сміттєвій урні. З місця події госпіталізували хлопця, прибула поліція.

Силовики обстежили прилеглу територію, але більше ніяких небезпечних предметів не знайшли.

Раніше в Києві стався вибух побутового газу в житловій багатоповерхівці на Позняках.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: