Закон про медіа парламент розгляне восени – Разумков

Читать на русском
Разумков  під час підсумкової пресконференції для ЗМІ у парламенті розповів, коли можуть приступити до розгляду закону про медіа у сесійній залі.

Очільник Верховної ради Дмитро Разумков під час підсумкової пресконференції для ЗМІ у парламенті розповів, коли можуть приступити до розгляду закону про медіа у сесійній залі.

«Станом на сьогодні він розглядається, як проєкт закону для першого читання. На позачергову сесію його не пропонували. Я думаю він потребує доопрацювання. Те, що він не буде прийнятий у першому читанні в цілому, я думаю, що всі в цьому впевнені», - сказав спікер.

Законопроект про медіа: розширення повноважень Нацради та штрафи для ЗМІЗаконопроект про медіа передбачає розширення повноважень Нацради і штрафи для ЗМІ за порушення.

За його словами, у Верховній раді, його розглянуть або ближче до вересня або у вересні.

«Поки зарано про це говорити. Всі нардепи будуть виходити з інтересів свободи слова та незалежної журналістики», - додав очільник парламенту.

Нагадаємо, комітет Верховної ради з питань гуманітарної та інформаційної політики рекомендував парламенту прийняти в першому читанні за основу доопрацьований законопроєкт «Про медіа» №2693-д і відхилити альтернативний законопроєкт № 2693-2. Такі рішення комітет ухвалив більшістю голосів.

«Слово і діло» розібралося, що передбачає скандальна ініціатива.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: