Комітет Ради підтримав законопроект про медіа

Читать на русском
Парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики підтримав законопроект №2693 Про медіа як доопрацьований до першого читання.
Фото: Сергей Томиленко / Facebook

Парламентський комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики підтримав законопроект №2693 Про медіа як доопрацьований до першого читання.

Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України (НСЖУ) Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook в середу, 1 липня.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 30 червня – 3 липняВерховній раді залишилося попрацювати два пленарні тижні. З 20 липня і до перших чисел вересня будуть парламентські канікули.

«Слуги народу в парламентському комітеті дружньо ігнорують звернення журналістських організацій, ЗМІ, інформагентств, журналістів і блогерів... За - Слуга народу (в лідерах - Микита Потураєв і Євгенія Кравчук). Утримався Гео Лерос», - повідомив він.

За даними Томіленка, проти виступили Олександр Абдуллін (Батьківщина), Ірина Констанкевич (За майбутнє), Юрій Павленко, Ренат Кузьмін і Олександр Качний (всі - ОПЗЖ).

«Але свобода слова є. Продовжуємо за неї боротися!», - запевнив Томіленко.

Раніше Рада почала розгляд законопроекту про гральний бізнес.

Також нагадаємо, Рада за тиждень проголосувала 35 законопроектів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: