Зведення штабу ООС 19 липня: 13 обстрілів, є поранений

Читать на русском
На Донбасі 18 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню.
mil.gov.ua

На Донбасі 18 липня збройні формування Російської Федерації 13 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС.

Бойовики обстріляли українські позиції з артилерійських систем калібру 122 мм, 82-х мм мінометів, гранатометів, протитанкових ракетних комплексів, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів, снайперської і стрілецької зброї.

«Утримуючи оборону і зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діяли рішуче і жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свої агресивні дії», - відзначили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід бойовики вели вогонь неподалік від Старогнатівки, Водяного, Новоселівки Другої, Талаківки і Гнутове.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ ворожі обстріли зафіксовані поблизу Новотошківського, Хутору Вільного і Причепилівки.

За даними розвідки, за минулу добу українські захисники знищили одного бойовика. І, за уточненими даними, 16 липня бойовики втратили ще двох осіб.

Також, 18 липня, озброєні формування РФ обстріляли ділянку розведення сил і засобів № 3 Богданівка. З боку Петровського противник здійснив три черги зі стрілецької зброї.

З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ бойовики вели вогонь поблизу Причепилівка і Луганського.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід окупанти обстрілювали позиції ООС близько Водяного і Старогнатівки. За поточну добу серед українських вояків немає.

Раніше Держдеп США відреагував на вбивство військового медика на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: