На Донбасі бойовики поранили сімох українських військових

Читать на русском
На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків поранення отримали сім українських військових. Противник обстріляв позиції операції Об'єднаних сил поблизу Новомихайловки і Водяного.

На Донбасі в результаті обстрілу бойовиків поранення отримали сім українських військових. Противник обстріляв позиції операції Об'єднаних сил поблизу Новомихайловки і Водяного.

Про це повідомили в штабі ООС.

Динаміка обстрілів сил ООС: 263 порушення режиму припинення вогню в червніУ зоні ООС за минулий місяць було зафіксовано 263 обстріли з боку бойовиків. Загинули четверо українських військових.

Повідомляється, що поблизу Новомихайловки шість українських військових отримали осколкові поранення. Бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс «Фагот». Ще один військовий був поранений поблизу Водяного в результаті ворожого вогню з автоматичних гранатометів станкових, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«Всього з початку сьогоднішніх доби сім українських захисників отримали поранення. Їх усіх евакуаційної технікою оперативно доставлено в медичні установи та надано належну допомогу лікарів», - повідомили в штабі.

Як зазначили в ООС, у відповідь українські військові використовували вогневу міць. Втрати бойовиків уточнюються.

Нагадаємо, з початку доби, 14 липня, бойовики тричі обстрілювали позиції ООС поблизу Гнутово та Авдіївки, втрат серед українських військових до цього не було.

За минулу добу в результаті обстрілу бойовиків троє українських військових були вбиті, ще двоє - поранені.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: