У Зеленського розповіли про святкування Дня незалежності

Читать на русском
У рамках святкування Дня незалежності України 24 серпня може відбутися Хода ветеранів. Дана акція розглядається як неполітична.

У рамках святкування Дня незалежності України 24 серпня може відбутися Хода ветеранів. Дана акція розглядається як неполітична.

Про це йдеться в повідомленні Офісу президента за підсумками засідання Консультаційної ради у справах ветеранів.

Зеленський за час президентства випустив понад 90 відеозвернень до українцівВолодимир Зеленський за час президентства записав 92 відеозвернення до українців. Найпопулярніша тема – коронавірус.

Повідомляється, що на засіданні Консультаційної ради при президенті України підтримали ініціативу низки ветеранських громадських організацій про проведення до Дня незалежності Ходи ветеранів. Це буде неполітична та об'єднавча акція, яка продемонструє силу і єдність.

Крім того, стало відомо про заходи до Дня пам'яті захисників України, який відзначатиметься 29 серпня. Зокрема, в цей день планується провести хвилину мовчання, а біля Михайлівського Золотоверхого собору в Києві відбудеться панахида в пам'ять про загиблих захисників. Подібні заходи пройдуть і в інших містах країни.

Як раніше повідомлялося, в неділю, 28 червня, в Україні святкували День Конституції. Цей день в країні є офіційним вихідним.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: