Святкування Дня Києва пройде в телеформаті – КМДА

Читать на русском
День Києва 2020. У цьому році свято в столиці пройде в телеформаті через карантин. У КМДА розповіли, що підготували на 31 травня.

Цього року День Києва 31 травня буде відзначатися в телеформаті. Масові заходи в Україні ще заборонені через карантин.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації у вівторок, 26 травня.

«У цьому році День Києва 31 травня буде відзначати в теле- і онлайн форматі, оскільки продовжує діяти заборона на масові заходи у зв'язку з коронавірусом», - сказано в повідомленні.

Так, в ефірі телеканалу «Київ» в неділю вранці буде святкова програма. Зокрема, киянам покажуть привітання серії тематичних сюжетів «Прогулянки по Києву», «Київ, який ми любимо», «Портрети» та «Історії».

Крім того, відбудеться трансляція «Пробігу під каштанами», який цього року пройде онлайн, святкова телевікторина з киянами, а також радіоконцерти груп [О], «On I Ona», «ADAM», «Нумер 482», «Green Grey» , розповіли в КМДА.

Столичні колективи презентують святкові ролики в соцмережах, на Youtube каналах і на своїх сайтах.

Також повідомляється, що 31 травня гала-концерт лауреатів і учасників Всеукраїнського фестивалю хорового мистецтва «Пісня над Дніпром-2020» імені Анатолія Авдієвського покажуть на youtubе-каналі UA:ESTRADA.TV.

Разом з тим в мережі презентують гала-концерт «Світові шедеври» за участю артистів та оркестру Київського національного академічного театру оперети.

А 30 і 31 травня о 20:00 відбудеться трансляція концерту Муніципальної академічної чоловічої хорової капели ім. Л. Ревуцького в запису, присвяченій Дню Києва.

У День Києва також почнеться сезон роботи столичних фонтанів.

Нагадаємо, в МОЗ розповіли, коли в Україні дозволять проводити концерти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: