День Києва відсвяткують онлайн – Кличко

Читать на русском
Мер столиці Віталій Кличко розповів, що у цьому році святкування Дня Києва 31 травня відбудеться в онлайн форматі, а масові заходи у неділю будуть заборонені.

Святкування Дня Києва 31 травня відбудеться в онлайн форматі, а масові заходи у неділю будуть заборонені через коронавірус.

«В останню неділю травня Київ традиційно відзначає день народження міста. Цього року він припадає на 31 травня. Зазвичай в столиці відбувалися великі концерти, фестивалі їжі, ярмарки, «Пробіг під каштанами». Але, цього року такі масові заходи заборонені. І День Києва будемо святкувати в онлайн форматі. Традиційний «Пробіг під каштанами» – відбудеться теж в онлайн форматі. Там є цікава задумка. За всіх киян бігтимуть кілька людей. Вулиці перекривати не будуть», - пояснив міський голова Віталій Кличко.

Святкування Дня Києва пройде в телеформаті – КМДАДень Києва 2020. У цьому році свято в столиці пройде в телеформаті через карантин. У КМДА розповіли, що підготували на 31 травня.

Під час святкування будуть транслювати живі концерти відомих українських виконавців.

Кличко також розповів, що столичні колективи до 31 травня створюють святкові ролики, які оприлюднять на сторінках у соціальних мережах, на своїх Youtube-каналах та сайтах.

Крім того, з 31 травня в Києві почнуть працювати фонтани.

Місто посилено юбудут патрулювати загони поліції і муніципальної варти, в той же час в'їзд до Києва не обмежуватимуть.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: