«Редколегія» на UMN: Зеленський про російську агресію та Верещук проти Кличка

Читать на русском
Сьогодні в Редколегії на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати з гостями студії найважливіші теми цього тижня.

Сьогодні в «Редколегії» на каналі UMN о 19.00 ведучий Роман Скрипін буде обговорювати основні теми цього тижня разом із журналістом Леонідом Швецем, Сергієм Грішиним («Ісландія») та Тетяною Микитенко («Ragu.li»).

«Та сторона», – сказав президент Володимир Зеленський про російські війська, які разом із бойовиками 13 липня обстріляли групу українських військових, внаслідок чого загинув медик під час евакуації тіла загиблого українського воїна. За кілька днів під час промови в Раді Зеленський вперше визнав агресію Росії. Про це сьогодні – у «Редколегії».

Ще одна гучна тема розгойдувала інформпростір цього тижня – законопроект Бужанського про мову, відповідь на це українців і чим справа завершилася.

РЕДКОЛЕГІЯ: Та сторона Зеленського, Бужанський з язиком та передвиборча дичинаskrypin.ua

І наприкінці тижня посипалися, як з рогу достатку, новини про місцеві вибори. Перед літніми канікулами Рада внесла правки до Виборчого кодексу, скоротила кількість районів, а відтак і кількість депутатів, яких треба обирати на місцевих виборах, а єдиним кандидатом від «Слуги народу» на вибори мера Києва стала Ірина Верещук. Про передвиборчу дичину також говоритимуть на «Редколегії».

Водночас «Слово і діло» підбило підсумки роботи Верховної ради IX скликання та подивилося, хто з нардепів був найактивнішим та найбільш пасивним, скільки законопроектів подали та ухвалили нардепи з початку скликання.

Також наші аналітики підрахували, скільки обіцянок дали нардепи за час роботи трьох сесій Ради та скільки законопроектів ухвалили на позачергових сесіях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: